Το YouTube βάζει τον θεατή στο θέαμα με το Google Cardboard

εικονική περιήγηση Θεσσαλονίκη, εικονική περιήγηση, panoramic's, panoramics, virtual tour, 3d tour, 360 tour, τρισδιάστατη απεικόνιση, 360, εικονική περιήγηση 360º, τρισδιάστατη προβολή, Business view, Google Business view, street view, Google street view, εικονική πραγματικότητα, τρισδιάστατη αποτύπωση, ρεαλιστική απεικόνιση, ρεαλιστική προβολή 360, κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη, 3d φωτογράφιση, πανοραμιψς, φωτογράφιση επιχειρήσεων, εικονική περιήγηση google street view
Feb 29 2016

Το YouTube βάζει τον θεατή στο θέαμα με το Google Cardboard

Όλα τα βίντεο στο YouTube μπορούν να σας βάλουν στο κάδρο εάν φορέσετε την πιο οικονομική μάσκα εικονικής πραγματικότητας, το χάρτινο Google Cardboard που δώρισε παλαιότερα η εταιρεία σε χιλιάδες προγραμματιστές μετά το καθιερωμένο συνέδριό της. Με την μάσκα (ήδη στην δεύτερη έκδοσή της), κόστους 20 περίπου ευρώ, ο χρήστης αποκτά την αίσθηση του βάθους και την εντύπωση ότι συμμετέχει στην δράση.

Το YouTube app για smartphone με Android και iOS υποστηρίζει την αναπαραγωγή οποιουδήποτε βίντεο φορώντας το Google Cardboard, με την επιλογή που προστέθηκε στο μενού στην νεότερη έκδοσή του, την οποία καλούνται να κατεβάσουν οι χρήστες από το αντίστοιχο κατάστημα app.

Επίσης, το πλούσιο σάιτ βίντεο θα γίνει ακόμα πλουσιότερο με την προσθήκη βίντεο που γυρίστηκαν ειδικά για αυτό το σκοπό, με λήψεις 360 μοιρών και συστήματα όπως αυτό που παρουσίασε πρόσφατα η Google, το Jump. Πρόκειται για μια συστοιχεία από κάμερες που σχηματίζουν ένα δαχτυλίδι.

Δείτε 6 VR video που γυρίστηκαν με το Jump, φορώντας το Google Cardboard:

Translate »
error: No copy paste option